Categories
hračky pro mámu hračky pro tátu

EAGLE Studio

EAGLE Studio je návrhářské a výrobní studio, které produkuje designové produkty ze dřeva, převážně příslušenství pro iPhone. Projekt EAGLE Studio vznikl v roce 2014, kdy se dalo dohromady pár kamarádů se společnými zájmy a stejným nadšením pro jednoduchost, kvalitní ruční práci a výrobu z přírodních materiálů.

nova-uvodka3

Většina z týmu studovala grafický design, přes který se dostali k laserovým technologiím, které dnes používají při výrobě, převážně pro řezání a gravírování přímo do dřeva. Plány do budoucna?

Přidávat nejen další modely telefonů (Samsung, HTC…), ale i nové produkty. Samozřejmě ze dřeva. Při výrobě, která probíhá komplet ve studiu, používají pouze kvalitní dřevo s certifikací FSC, která zaručuje, že dřevo pochází z dobře obhospodařovaných lesů. Výroba probíhá komplet ručně (broušení, olejování, lepení…). Dokonce i prodejní obal si momentálně vyrábí sami za pomocí laseru.

IMG_7876

Momentálně je k dispozici téměř dvacítka dřev, ze kterých si zákazníci mohou nechat vyrobit svůj kryt či skin. Kromě čistých, přírodních krytů je na výběr také několik motive, které si zákazník může nechat do zvoleného dřeva vygravírovat. V této oblasti navázali spolupráci s mladými českými grafiky a designéry, kteří pro ně navrhují různé motivy. Studio je na trhu teprve pár týdnů, tudíž motivů je zatím pár, ale do budoucna jich určitě bude přibývat v hojném počtu. Zakoupením motivu od konkrétního autora ho zákazník také podpoří 10% procenty z prodeje krytu.

Další možností, o kterou je momentálně velký zájem, je výroba krytu s vlastním motivem. Zákazník pošle například logo, fotku či jakýkoliv jiný motiv, který vám do konkrétního dřeva vygravírují.

Držíme palce!

zdroj: MadeByEagles

Komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *