Categories
inspirujte se

Baby Office není od Microsoftu

Centrum pro pracující rodiče Baby Office je v provozu od dubna 2013. Projekt byl od začátku zaměřen na slaďování rodinného a pracovního života a v současnosti nabízí řadu služeb, které vám mohou pomoci na cestě k větší spokojenosti v této oblasti – individuální hlídání dětí již od šesti měsíců, miniškolka pro děti od patnácti měsíců, sdílené pracovní místo (tzv. coworking), možnost vzdělávání na kurzech zaměřených na podnikání či osobní rozvoj a wellness. To vše v pražské Michli ve vilce se zahradou, tři minuty chůze od metra C.

Centrum Baby Office je ideálním místem pro rodiče, kteří se nechtějí vzdát své práce ani s malými dětmi. Podnikatelé, živnostníci, vyznavači práce na dálku a pracující na částečný úvazek – ti všichni najdou útočiště v coworkingu, zatímco jejich dítě je v klidu a v pohodě v miniškolce jen pár metrů od nich. „Pravidelně, minimálně třikrát týdně, využívám miniškolku pro mého syna Františka s radostí a hlavně klidem, protože vím, že je o něho skvělé postaráno a on je tam tak spokojený. Personál Baby Office je velice profesionální, prostředí příjemné a děti jsou spokojené. A to je nezbytné pro mou spokojenost, protože mám čas na svou práci a profesní růst i s malým dítětem,“říká o Baby Office Eva Vašková Čejková.

Díky dotačnímu programu OPPA nabízí až 40 hodin hlídání dětí nebo účast na některých kurzech zcela zdarma. „Baby Office jsem navštívila poprvé v dobách jeho začátků. Myšlenka sdílené kanceláře s možností hlídání dětí mne velmi zaujala. Začala jsem jej využívat pro občasné pracovní schůzky a byla jsem velmi spokojena se vstřícným přístupem. V současné době jsem zapojena do projektu OPPA, díky kterému se můžu účastnit zajímavých a pro mne přínosných vzdělávacích akcí,“ popisuje svou zkušenost s Baby Office a zároveň s využitím dotačního programu Martina Bártl, výkonná ředitelka portálu Kam s dětmi.

skolka_4

Dalším pilířem centra jsou právě vzdělávací kurzy. Některé z nich jsou, jak již bylo zmíněno,  díky dotacím dokonce zdarma! Například úspěšný kurz Desatero k úspěchu, který mají pod palcem lektorky z Gender Consulting. Za další kurz se skvělými ohlasy můžeme zmínit Rétoriku s lektorkou Štěpánkou Duchkovou, finanční kurzy Marcely Hrubošové nebo networkingovou snídani s investorkou Margaretou Křížovou.

 zdroj: www.babyoffice.cz

Komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *