Categories
kam vyrazit za jídlem a pitivem

Pastrami v Praze!

Ha! Když má táta hlad, dejte mu pastrami! A víte, co jsou pastrami? Nakládané, uzené a nakonec v páře vařené hovězí hrudí. Ty se pak krájí na tenké plátky a stávají se hlavní přísadou těch nejlepších sendvičů na světě. Pastrami jsou stálicí na menu mnoha newyorských bister, velké slávě se těší ale i v dalších městech Spojených států a západní Evropy.
La Bibiche je první bistro v Praze, kde můžete šťavnaté a delikátní pastrami ochutnat. Připravují je v několika variantách, vždy však s domácím pečivem: pořádná dávka pastrami s hořčicí a okurkou mezi plátky čerstvé Šumavy, v bagetě s domácím nakládaným zelím nebo jako pálivý sendvič s pastrami a jalapeňos. Kromě domácí přípravy masa i pečiva si i sami připravují ostatní ingredience – hořčici, fermentované zelí či nakládané okurky a papričky.

10996510_1578922592378993_517073067490397378_n

Mimo pastrami si můžete dát něco sladkého, čerstvě praženou kávu nebo domácí limonádu. Pro vás, kdo nemáte chuť na nálož hovězího, připraví i lehčí variantu sendviče, čerstvý salát, a to i v úpravě pro vegany.

kontakt: facebook

Komentáře

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *